Att besöka

butiksbild butiksbild butiksbild butiksbild

 

ATT BESÖKA RYDAL

I en härlig industrimiljö ligger artklart i den ”nya fabriken” med vitputsad fasad och snedtak. Rydal är en fantastisk plats med fabriksskorstenen, bygatan, båtudden och många härliga människor. Tänk vad kul om du hittade hit, till ett kreativt näste och kulturellt besöksmål.

När du träder in möts du av en kaskad av kreativitet. I de ljusa miljöerna trängs borden, ljusstakarna, de konstnärliga lamporna, skåpen, keramiken och mycket mer. Du får gå en gång och så ett varv till och ett... Mycket tillverkar vi själva i våra ateljéer, både trä- och keramikverkstad. Vävstolen är uppsatt och det finns mycket återbruksmaterial men vi köper även in saker från utvalda varumärken.

Vi vill att det skall vara värt att åka några mil och göra en utflykt till artklart som är ett givande besöksmål. När du är nöjd så gör gärna ett besök på Rydals museum mark.se/rydalsmuseum och ät en bit mat på Spinnarens värdshus spinnaren.se. Låt maten sedan smälta under en promenad ner till båtudden vid Viskan.

Vi vill att ditt besök ger inspiration och energi. Även om du inte tar med något fysiskt hem så finns det kvar en känsla av en bra dag, något att prata med dina vänner om.

 

Studiebesök på artklart

Ni kan även boka in er som en mindre grupp (upp till 20 personer) för lite mer inspiration. I så fall berättar jag mer om mitt skapande, materialen och idéer. Det finns även då möjligheter att ordna en enklare fika. För detta tillkommer det en mindre kostnad.

 

Välkommen till Rydal och artklart!