Butik

butiksbild butiksbild butiksbild

 

 


ATT BESÖKA artklart I RYDAL

 

I en härlig industrimiljö ligger artklart i den ”nya fabriken” med vitputsad fasad och snedtak. Rydal är en fantastisk plats med fabriksskorstenen, bygatan, båtudden och många härliga människor. Tänk vad kul om du hittade hit, till ett kreativt näste och kulturellt besöksmål.

När du träder in möts du av en kaskad av kreativitet. I de ljusa miljöerna trängs borden, ljusstakarna, de konstnärliga lamporna, skåpen, keramiken och mycket mer. Du får gå en gång och så ett varv till och ett... Mycket tillverkar vi själva i våra ateljéer, både trä- och keramikverkstad.

Vi vill att det skall vara värt att åka några mil och göra en utflykt till artklart som är ett givande besöksmål. När du är nöjd så gör gärna ett besök på Rydals museum mark.se/rydalsmuseum och ät en bit mat på Rydals värdshus. Låt maten sedan smälta under en promenad ner till båtudden vid Viskan.

Vi vill att ditt besök ger inspiration och energi. Även om du inte tar med något fysiskt hem så finns det kvar en känsla av en bra dag, något att prata med dina vänner om.

 

Du är varmt välkommen att besöka oss. Våra öppettider är:  

lördagar 12 - 15

(öppettiderna kan variera över året så tips är att kolla in vår instagram innan ett besök)

Adressen är Boråsvägen 239, 511 70 Rydal

Vill du komma till oss på annan tid så slå en signal så kan vi komma överens. Ring Eric på 070 559 33 30.

Varmt välkommen till artklart!