Köpinformation

Hur du handlar från artklart.

 

Fraktsätt:

Om du inget hör från oss så har du din beställning inom en vecka. Såvida det inte är en beställningsvara du köpt förstås, då kan det ta längre tid och vi meddelar dig via mail eller telefon. 

Frakt- och exp. avgift tillkommer, för närvarande 65:- per beställning. Vid beställning av tunga möbler tillkommer extra fraktkostnad.  

OBS! Har du vägarna förbi Rydal i Marks kommun, mellan Borås och Varberg, kan du hämta dina varor i vår butik / showroom. Då blir det förstås fraktfritt och det är alltid 10% kontantrabatt i butiken. Vänligen dubbelkolla öppettider innan du åker.

Privatperson: Dina varor skickas med PostNord. Paket hämtas på utlämningsställe.

Betalning sker via swish 123 340 82 59 i förskott. 

Företag: Dina varor skickas med PostNord företagspaket. Fraktkostnad tillkommer på fakturan som skickas separat efter din beställning. Uppge organisationsnummer i din beställning.  

 

Betalning:

Betalning sker på två olika sätt. 

  • Privatpersoner gör Swish-betalning till swishnummer 123 340 82 59. Du swishar i samband med att du lägger din order. Skriv det namn du gjort beställningen i om det inte överensstämmer med swishkontot som pengarna kommer ifrån. 
  • Företag handlar via faktura. Fakturan betalas 30 dagar netto. Efter förfallodatum debiteras 50:- i påminnelseavgift och referensränta + 8%.

 

Returer:

På beställningsvaror kan vi inte erbjuda returrätt. I övrigt har du fri returrätt inom 14 dagar. Returen skickas till artklart, Boråsvägen 239, 511 70 Rydal. Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning. Du står för returporto. 

 

Reklamationer:

Privatperson: Skulle leveransen vara skadad när den kommer till dig gör du en reklmation på www.postnord.se som artklart använder för leveranser. PostNord vill att du som är mottagare reklamerar, eftersom du har det skadade godset. Om din reklamation rör ett skadat paket ska du behålla allt emballage och innehåll, så att PostNord vid behov kan besiktiga det. Tänk på att adresskortet ska sitta kvar.

 

Har du frågor eller får problem med något är du välkommen att ringa Eric på 070 559 33 30 eller skicka ett mail till info@artklart.se