Produkter

Våra produkter är i råsågad ek. Jag älskar de råsågade ytorna!

Att jobba i ek är långsamt. Trädet tar minst 100 år att vääxa, många år att torka. När man för handen över den råsågade ytan är det lent och ingen risk för flisor. När man kisar mot ljuset syns de tydligt även de känsliga fingertopparna känner varje nyans i träet. Visst hör det till snickarpraxis att fräsa och putsa det jämnt men inte hos artklart. Där handlar det om uttryck och karaktär. Det måste inte vara perfekt, precis som det är i skapelsen och hos oss människor. 

Uppe i vänstra hörnet kan du välja om du vill se priserna inklusive eller exklusive moms beroende om du handlar som företag eller privatperson. 

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Tapasbricka

375,00 kr

Skohorn

Handgjort skohorn i råsågad ek.
120,00 kr

Bänk i råsågad ek

Skön bänk i råsågad ek. Mått: 110 x 25 x 46 cm
2.800,00 kr

Barpall i råsågad ek.

Formgivare: Eric Hansson Längd: 40 cm Höjd: 60 cm
1.875,00 kr

Bricka Strö

Stilig och karaktärsfull bricka som passar för servering eller bara göra en stilleben med favoritsaker. Smala "strön", som har använts vid virkestorkning, har limmats ihop. Slagna kopparrör till handtag. Absolut återbruk.
450,00 kr

Hus ljusstake

Här är en ljusstake som är av återbruk i allra högsta grad. ABSOLUT ÅTERBRUK Av vrak, plåt och koppar. Vilken bra present till någon du tycker om eller bara till dig själv.
450,00 kr

Ljusstake i råsågad ek

Stilren och vacker ljusstake. Höjd:
225,00 kr

Olles makrillbräda

Så länge min pappa minns så har denna skärbräda varit i funktion att rensa fisk. Farfar var fiskare på Crosby sedan 20 talet och för privatbruk har det rensats tusentals fiskar. Farfar pappa, jag och mina barn. Nu börjar den faktiskt att bli lite ofräsch men en exakt kopia i ek har du möjligheten att fortsätta farfars gärning att rensa fisk eller bara att ställa fram osten eller kaffekoppen.
450,00 kr

Julgran

Varje julgran är unik med ändå liknar dem varandra Precis som i naturen.
125,00 kr

Hängare med 3 krokar

Tre grovt formade knoppar. Storlek: 46 x 6 cm.
120,00 kr

Nystan- Ljuslykta - vit

En perfekt present att ge bort är saker att pryda våra hem med. Handgjorde ljuslyktor i keramik gör just detta. Formade med inspiration från garnnystan och glaserade med vit blank glasyr. Hantverket gör varje nystan lite olika och unika. Levereras i par i en låda att ge bort.
225,00 kr

Nystan - Ljuslykta - Svart

En perfekt present att ge bort är saker att pryda våra hem med. Handgjorde ljuslyktor i keramik gör just detta. Formade med inspiration från garnnystan och glaserade med vit blank glasyr. Hantverket gör varje nystan lite olika och unika. Levereras i par i en låda att ge bort.
225,00 kr

Litet vägghängt skåp

Litet vägghängt skåp med återbruksdetaljer. Tre hyllplan och en liten låda i skåpet. Storlek: Höjd: 81 cm Bredd: 22 cm Djup: 15 cm
1.875,00 kr

Vågpall

En pall är alltid användbar. En fin pall som har en våg att sitta på. Råsågad ek med genomgående ben med kil på den låga. Furuben på den höga.
1.875,00 kr

Barpall rund

Blandade lövträd och koppar.
1.480,00 kr

Pall i svartek

Stilren pall i svartek. Fungerar som sittmöbel, sidobord eller nattduksbord. Användningsområderna är många
1.245,00 kr

Skärbräda i massiv ek

Vacker skärbräda i massiv ek. Oljad för ökad hållbarhet.
680,00 kr

Skärbräda / bricka i ek

Varje bräda är unik och skiljer sig från en annan.
380,00 kr

"Verktyglåda" i råsågad ek med gråglaserad botten

Låda med handtag i råsågad ek. Kan användas som förvaring, verktygslåda eller som presentbox att ge bort delikatesser i.
370,00 kr

Handgjort mölkky

Mölkky att spela med nära och kära.
300,00 kr

Ljuslykta i keramik

Unika ljuslyktor i porslinslera.
300,00 kr

Rund bricka/skärbräda i ek

Rund bricka i ek med kopparhandtag
450,00 kr

Rund bricka/skärbräda i svartek

Fin bricka i svartek med kopparhandtag
450,00 kr