Med materialet i handen kommer inspirationen

OBS! Semesterstängt över sommaren. 

Artklart är ett designföretag som vill skapa sköna prylar och miljöer. Vi har ateljé och butik/showroom i Rydal med ambitionen att vara en kreativ plats och ett kulturellt besöksmål som ger inspiration och energi. För oss på artklart är hållbarhet självklart. En träbit från skogen, lera från marken och lite gammalt material som man kan återanvända, då är det inte  mycket som kan gå fel. 

Eric Hanson är konsthantverkaren som älskar att skapa och formge utifrån ledorden äkta och ärliga material, ett hantverk med konstnärligt uttryck. Artklart har även under trettio års tid haft beställningssnickeri där vi tillverkar kök, badrum och annan inredning enligt kundens önskemål.. Se beställningsnickeri för mer information och tidigare projekt för inspiration.

Artklart presenterar nu ett sortiment av hållbara prylar som ni som företag kan ge bort som gåvor. Hitta spännande produkter för att visa uppmuntran till människor omkring er. Du är välkommen att titta runt i vårt sortiment efter något ni gillar.                 

I vår butik/showroom i Rydal hittar ni flera spännande saker som är väl värt ett besök. Där är det alltid 10% kontantrabatt på allt. Besök oss också på Instagram och Facebook.