Tidigare projekt

Visa som Rutnät Lista
Sortering

Atelje Möbler, villa Onsala

Kunden har beställt produkter från företaget tidigare och när det blev tal om att bygga nytt alldeles vid havet kom artklart tidigt in i bilden. Genomgående var det karaktär som efterfrågades med massiva träslag och återbruk. I övervåningens atelje byggdes platsbyggd förvaring och ett multifunktionell bord.
0,00 kr

Badrum Fritsla i modern stil

Svartek och blandad mosaik höjer känslan och utseendet i detta badrum. För konsultation och prisuppgifter kontakta info@artklart.com
0,00 kr

Café skrädderiet

Det välbesökta och populära caféet i Kinna behövde utnyttja lokalerna bättre för mera gäster. Grova återbruksplank från golvet i en lada blev bordskivorna. På borden ligger våra populära skärbrädor av "strö" som ger liv åt stilleben av glas och ljusstakar. Bänkarna, även de av återbruk, pryds med plädar några av dem från artklart.
0,00 kr

Ellos x artklart

"Artklart är mer än ett inredningsföretag. Det är en hel filosofi, skapad av formgivaren Eric Hanson som designar utifrån naturmaterial blandat med återbruk och hantverk med ett konstnärligt uttryck. Alltid med hållbarhet som en ledstjärna. Vi är glada över vårt nystartade samarbete med Eric och stolta över att kunna presentera ett urval från Artklart här på Ellos!"
0,00 kr

Hönö

Renovering och anpassning av hel lägenhet. Synliga takbjälkar, gamla fönster i dörrarna till två av sovrummen, kök med falsade retroluckor och köksö/ avställningsyta mitt i rummet. Väl utnyttjande av alla ytor med små överskåp med skjutdörrar i köket. Sänggavel av gammal vitmålad dörr.
0,00 kr

Kök Bosnäs i klassisk stil

Vitt klassiskt kök med marmor bänk. Intresserad av ett liknande kök? kontakta info@artklart.com
0,00 kr

Kök Landskapsgruppen i modern stil

Kök gjort på kontor hos Landskapsgruppen i Göteborg. Svart stilrent kök men läderhandtag. Gjorde även mer inredning på detta kontor, se övriga projekt.
0,00 kr

Kök Linné i shaker stil

Mörkgrönt kök gjort åt min äldsta dotter. Släta luckor och marmorskiva för en modern känsla. Intresserad av något liknande kontakta då oss.
0,00 kr

Kök Viared i klassisk stil

Vid ett hus alldeles vid sjön ville man utnyttja huset potential. Ett nytt kök införlivade med vardagsrummet när mellanväggen revs. Kök i klassisk stil med ett återbruksfönster med en köksö i grov ek för att skapa kontrast. Väggarna täcktes med paneler. Nya entremöbler och garderober till sovrummen på övervåningen byggdes också.
0,00 kr

Platbyggd förvaring i hall, vardagsrum och sovrum, Linné

Tre platsbyggda förvaringsmoduler i vardagsrum, hall och sovrum. Även platsbyggt kök och omlagt golv.
0,00 kr

Regementet

0,00 kr

Badrum Alingsås i shaker stil

Vackert stilrent vitt badrum.
0,00 kr

Badrum villa Onsala i shaker stil

Jag hade gjort en del snickerier tidigare och när det blev tal om att bygga nytt alldeles vid havet kom artklart tidigt in i bilden. Genomgående var det karaktär som efterfrågades med massiva träslag och återbruk. I mellanvåningens stilrena gästbadrum byggdes komod och förvaring i svartek.
0,00 kr

Kontorsinredning Landskapsgruppen

När Landsskapsgruppen skulle fräscha upp sin lokaler var det i en dialog det växte fram. Utgångspunkten var en arkitekts arbete men det behövdes även erfarenhet och justeringar undre arbetets gång. Det fanns en del gamla ritningshurtsar som vi moderniserade och klädde med svartek. Likaså köket fick nya luckor på gamla stommar med en ny del och köksö. Boxar gjordes till de smidda ställen. Nivåhyllor i björkplywood där fanerlagren är en del av designen. Bänkar och en utemiljö i svartek.
0,00 kr

Platsbyggd tv-möbel och soffbord i svartek, villa Onsala

Rejäl väggfast bokhylla/tv-möbel i svartek. För prisinformation kontakta oss på: info@artklart.com
0,00 kr

Stuga Bosnäs

Inredningen på en stuga, bilderna är tagna under projektets gång.
0,00 kr

Affärsdisk Rydals Museum

Specialbeställd affärsdisk för Rydals Museum. Flera trevliga detaljer anpassad för verksamheten. Gjord i återbruk.
0,00 kr

Badrum villa Onsala i återbruk

En dröm att få skapa en unik fondvägg i vrak, även en kommod i återbruk och kopparplåt istället för kakel. Detaljer som ger ett kreativt intryck. För prisinformation kontakta oss på info@artklart.com
0,00 kr

Garderobsluckor av gamla fönster, villa Onsala

Garderobsluckor av återanvända gamla fönster.
0,00 kr

Kök Haby i klassisk stil

Vitt kök. För prisinformation kontakta info@artklart.com
0,00 kr

Kök villa Onsala i klassisk stil

Jag hade gjort en del snickerier för denna kunden tidigare och när det blev tal om att bygga nytt alldeles vid havet kom artklart tidigt in i bilden. Genomgående var det karaktär som efterfrågades med massiva träslag och återbruk. Köket gjordes i vitt klassiskt snickeri med detaljer i svartek och återbruk. För prisinformation kontakta oss på info@artklart.com
0,00 kr

Badrum villa Onsala i återbruk.

Badrum med badrumsmöbler med marint tema. De flesta möblerna är tillverkade i återbruk.
0,00 kr

Kök Rydboholm i modern stil

Kök efter kundens önskemål.
0,00 kr

Rustikt bord

0,00 kr

Skjutdörrar, villa Onsala

Skjutdörrar i svartek för hallförvaring. Skjutdörrar i gammal plåt.
0,00 kr

Kök Berghem i shaker stil

Utfört kök efter kundsönskemål
0,00 kr

Förvaring

0,00 kr

Kök Örby i retro stil

För prisinformation kontakta info@artklart.com
0,00 kr

Sänggavel och sängbord, villa Onsala

Jag hade gjort en del snickerier tidigare och när det blev tal om att bygga nytt alldeles vid havet kom artklart tidigt in i bilden. Genomgående var det karaktär som efterfrågades med massiva träslag och återbruk. Gästrummen fick sänggavlar i återbruk och i svartek med sängbord med formade ben och handgjorda beslag.
0,00 kr

Kök Brämhult i modern stil

Här är lådorna gjort med geometriska former för att skapa en häftig effekt. Blev ett riktigt vackert kök.
0,00 kr